Хидропарк „Вятърните мелници”  GeoRSS

Въведено на 12.09.2012 12:09 от peppy Съдържа 1 Точки , 0 Трака
Видян : 6556

Хидропарк „Вятърните мелници” се намира на 20км. от София в началота на с. Горна Малина. В хидропарка са разположени редица атракциони, като най-големият от тях е езерото за спортен риболов. То се разпростира на площ от 30 декара и предлага на всички любители и запалени почитатели на този спорт отлични възможности за улов на риба, както и условия за отдих и почивка на всички, които биха искали да прекарат деня си сред природата. Езерото е зарибено с различни видове риба –, шаран, сом, каракуда, клен, бял амур, толстолоб, щука, пъстърва, бабушка, уклей, лин, костур. Домакините предлагат редица удобства на своите посетители за да се почувстват добре – самостоятелни кейове оборудвани с шезлонги, маси, столчета за рибарите и техните семейства, чадъри, беседки,както и кафе, топли и студени напитки, скара, сладолед, детски кът с аниматори за най-малките, зоокът, конна езда, екстремна разходка с АТВ-та, разходка с хеликоптер по предварителна заявка, разпускащи масажи сред природата извършени от професионалисти. За неподготвените рибари се отдават под наем всички необходими такъми и стръв за успешен риболов. За Вашите незабравими мигове на разположение ще бъде професионален фотограф за да запечата всички преживяни емоции в Хидропарк „Вятърните мелници”.

Хидропарк „Вятърните мелници” предлага на свойте гости и три самостоятелни, уникални по своята архитектура и изпълнение беседки. Всяка една от тях е с индивидуална форма и визия. В тях можете да организирате вашият личен празник или просто да се насладите на компанията на приятелите си, самостоятелно и необеспокоявано. Беседките са идеални както за отмора и уединение сред природата, така и за шумни и весели компании, за празнуващи и за отмарящи.
Всичко това можете да го намерите в:

Разположена е на площ 336.3 кв. км. в централната част на Западна Бьлгария.Простира се между билото на Стара планина на север и Средна гора на юг. Граничи с общините Ботевград, Правец, Етрополе, Елин Пелин и Мирково.
Община Горна Малина е в непосредствена близост до двете основни пътни артерии в страната, автомагистрала “Хемус” – 15 км и автомагистрала “Тракия” – 25 км .
През територията на общината преминава главен път № 6 София – Бургас с отклонение през проходите “Витиня” и “Арабаконак” за връзка с магистрала “Хемус” и Северна Бъргария. Също така минава и подбалканската ж.п. линия София – Карлово – Бургас и четвъртокласни пътища, свързващи населените
места.

телефон 0885 700005

интернет страница :

Коментари (0) | Изпрати на приятел